Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prabangus Hibridinis Pianinas

Exxeo

Prabangus Hibridinis Pianinas EXXEO yra elegantiškas hibridinis pianinas, skirtas šiuolaikinėms erdvėms. Tai unikali forma įkūnija trijų matmenų garso bangų susiliejimą. Klientai gali visiškai pritaikyti savo pianiną, kad jis derėtų su jo aplinka kaip dekoratyvinio meno kūrinys. Šis aukštųjų technologijų fortepijonas pagamintas iš egzotiškų medžiagų, tokių kaip anglies pluoštas, aukščiausios kokybės automobilinės odos ir kosmoso klasės aliuminis. Patobulinta garso plokštės garsiakalbių sistema; atkuria didelį dinamišką didžiųjų pianinų diapazoną per 200 vatų, 9 garsiakalbių garso sistemą. Tai skirta įmontuota baterija suteikia galimybę fortepijonui vienu įkrovimu atlikti iki 20 valandų.

Svetingumo Kompleksas

Serenity Suites

Svetingumo Kompleksas „Serenity Suites“ yra Nikiti, Sithonia gyvenvietėje, Chalkidikyje, Graikijoje. Kompleksą sudaro trys vienetai su dvidešimt apartamentų ir baseinu. Pastato vienetai pažymi gilų erdvinio horizonto formą ir siūlo optimalų vaizdą į jūrą. Baseinas yra pagrindinė vieta tarp apgyvendinimo ir viešųjų patogumų. Svetingumo kompleksas yra orientyras toje vietoje, kaip ekstravertinis apvalkalas su vidinėmis savybėmis.

Uv Sterilizatorius

Sun Waves

Uv Sterilizatorius SunWaves yra sterilizatorius, galintis pašalinti mikrobus, pelėsius, bakterijas ir virusus vos per 8 sekundes. Sukurta sunaikinti bakterijų kiekį ant paviršių, tokių kaip kavos puodeliai ar lėkštės. „SunWaves“ buvo išrastas turint omenyje sunkią padėtį COVID-19 metais, kad padėtų jums saugiai mėgautis tokiu gestu kaip arbatos gėrimas kavinėje. Jis gali būti naudojamas tiek profesionalioje, tiek namų aplinkoje, nes paprastu judesiu per labai trumpą laiką sterilizuojasi per UV-C šviesą, kuri ilgai tarnauja ir reikalauja minimalios priežiūros, taip pat padeda sumažinti vienkartinių medžiagų kiekį.

Apdovanojimas

Nagrada

Apdovanojimas Šis dizainas sukurtas siekiant prisidėti prie gyvenimo normalizavimo saviizoliacijos metu ir sukurti specialų apdovanojimą internetinių turnyrų nugalėtojams. Apdovanojimo dizainas atspindi pėstininko pavertimą karaliene, kaip žaidėjo šachmatų pažangos pripažinimą. Apdovanojimą sudaro dvi plokščios figūrėlės, karalienė ir pėstininkas, kurios yra įterptos viena į kitą dėl siaurų plyšių, sudarančių vieną puodelį. Apdovanojimo dizainas yra patvarus dėl nerūdijančio plieno ir yra patogus gabenti laimėtojui paštu.

Drabužių Kabykla

Linap

Drabužių Kabykla Ši elegantiška drabužių kabykla suteikia sprendimus kai kurioms iš didžiausių problemų – drabužių su siaura apykakle įkišimo, apatinių kabinimo sunkumų ir ilgaamžiškumo. Dizainą įkvėpė sąvaržėlė, kuri yra ištisinė ir patvari, o galutinį formavimą ir medžiagos pasirinkimą lėmė šių problemų sprendimai. Rezultatas yra puikus produktas, palengvinantis galutinio vartotojo kasdienybę, taip pat gražus boutique parduotuvės aksesuaras.

Mobiliųjų Žaidimų Ekrano Apsauga

Game Shield

Mobiliųjų Žaidimų Ekrano Apsauga „Monifilm's Game Shield“ yra 9H grūdinto stiklo ekrano apsauga, skirta 5G mobiliųjų įrenginių ERA. Jis yra optimizuotas intensyviam ir ilgalaikiam ekrano žiūrėjimui, nes itin sklandus ekranas yra tik 0,08 mikrometro šiurkštumo, kad vartotojas galėtų perbraukti ir liesti optimaliu greičiu ir tikslumu, todėl jis idealiai tinka žaidimams mobiliesiems ir pramogoms. Jis taip pat užtikrina 92,5 procentų pralaidumo ekrano aiškumą su „Zero Red Sparkling“ ir kitomis akių apsaugos funkcijomis, tokiomis kaip „Anti-Blue Light“ ir „Anti-Glare“, kad būtų patogu žiūrėti ilgą laiką. Game Shield gali būti sukurtas tiek Apple iPhone, tiek Android telefonams.