Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Skulptūros Instaliacija

Superegg

Skulptūros Instaliacija „Superegg“ reiškia greitą dauginimąsi vienkartinėmis kavos kapsulėmis, kuris simbolizuoja žmogaus patogumą ir jo poveikį aplinkai. Atrodydama, kad pakelta virš žemės, tekstūruota geometrinė superegg formos forma, kaip aprašė matematikas Gabrielis Lame'as, yra pažymėta atsitiktomis išmestomis kavos kapsulėmis, išdėstytomis tobulose linijose. Vizažistinė patirtis įtraukia žiūrovą iš visų kampų ir atstumų. Raginant veikti socialinėje žiniasklaidoje ir vietos bendruomenėje buvo surinkta daugiau kaip 3000 kapsulių. „Superegg“ leidžia žiūrovui suvokti atliekas ir skatina kurti naujus perdirbimo įpročius.

Gurmaniško Maisto Dovanų Rinkinys

Saintly Flavours

Gurmaniško Maisto Dovanų Rinkinys „Saintly Flavours“ yra gurmaniškų maisto dovanų rinkinys, skirtas aukštos klasės parduotuvių vartotojams. Sekant tendenciją, kai maistas ir pietūs tapo madingi, projekto įkvėpimas kyla iš 2018-ųjų „Met Gala“ mados temos - katalikybės. Jeremy Bonggu Kang bandė sukurti tokį įspūdį, kuris patrauktų aukščiausios klasės parduotuvių vartotojų dėmesį, naudodamas puošnų ir tradicinį oforto stilių iliustruodamas turtingas meno tradicijas ir aukštos kokybės maisto gaminimą katalikų vienuolynuose.

Viešoji Meno Erdvė

Dachuan Lane Art Installation

Viešoji Meno Erdvė Chengdu „Dachuan“ juosta, Jinjiang upės vakarinis krantas, yra istorinė gatvė, jungianti Chengdu East Gate miesto sienos griuvėsius. Projekto metu Dachuano Lane'io arka istorijoje buvo atstatyta senu būdu originalioje gatvėje, o šios gatvės istoriją papasakojo gatvės meno instaliacija. Meno instaliacijos įsikišimas yra savotiška terpė tęsti ir perduoti istorijas. Tai ne tik atkuria nugriautų istorinių gatvių ir juostų pėdsakus, bet ir suteikia savotišką miesto atminties temperatūrą naujoms gatvėms ir juostoms.

Vaizdinė Komunikacija

Plates

Vaizdinė Komunikacija Norėdami parodyti įvairius aparatūros parduotuvės skyrius, „Didyk Pictures“ sugalvojo pristatyti juos kaip kelias plokšteles su viršuje esančiais skirtingais aparatūros objektais, patiekiamomis restorano būdu. Baltas fonas ir balti indai padeda išryškinti patiektus objektus ir parduotuvių lankytojams lengviau rasti tam tikrą skyrių. Vaizdai taip pat buvo naudojami 6x3 metrų skelbimų lentose ir plakatuose viešajame transporte visoje Estijoje. Baltas fonas ir paprasta kompozicija leidžia šią reklamos žinią suvokti net ir pravažiuojančiu automobiliu.

Skulptūra

Iceberg

Skulptūra Icebergai yra interjero skulptūros. Sujungus kalnus, galima sukurti kalnų grandines, mentalinius peizažus, pagamintus iš stiklo. Kiekvieno perdirbto stiklo objekto paviršius yra unikalus. Taigi kiekvienas objektas turi savitą charakterį, sielą. Suomijoje skulptūros yra rankų darbo, pasirašytos ir sunumeruotos. Pagrindinė ledkalnio skulptūrų filosofija yra atspindėti klimato pokyčius. Todėl naudojama medžiaga yra perdirbtas stiklas.

Žiūrėjimo Programa

TTMM for Pebble

Žiūrėjimo Programa TTMM yra 130 „Watchface“ kolekcija, skirta „Pebble 2“ išmaniajam laikrodžiui. Konkretūs modeliai rodo laiką ir datą, savaitės dieną, žingsnius, aktyvumo laiką, atstumą, temperatūrą ir akumuliatoriaus ar „Bluetooth“ būseną. Vartotojas gali tinkinti informacijos tipą ir matyti papildomus duomenis po purtymo. TTMM laikrodžių paviršiai yra paprasti, minimalūs, estetiško dizaino. Tai skaitmenų ir abstrakčios informacijos-grafikos derinys, puikiai tinkantis robotų erai.