Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Medicinos Grožio Centras

LaPuro

Medicinos Grožio Centras Dizainas yra daugiau nei gera estetika. Tai yra erdvės naudojimo būdas. Medicinos centras yra integruota forma ir funkcija kaip viena. Supraskite vartotojų poreikius ir suteikite jiems patirties apie visus subtilius prisilietimus prie supančios aplinkos, kurie jaučia palengvėjimą ir nuoširdžiai rūpinasi. Dizainas ir naujos technologijos sistemos suteikia vartotojui sprendimus ir yra lengvai valdomos. Centras, atsižvelgdamas į sveikatą, gerovę ir mediciną, pasirinko aplinką tausojančias medžiagas ir stebi statybos procesą. Visi elementai yra integruoti į dizainą ten, kur tikrai tinka vartotojams.

Namų Architektūros Dizainas

Bienville

Namų Architektūros Dizainas Šios darbinės šeimos logistika reikalavo, kad jie ilgą laiką būtų namuose namuose, o tai, be darbo ir mokyklos, pakenkė jų gerovei. Jie, kaip ir daugelis šeimų, ėmė svarstyti, ar būtina persikelti į priemiesčius, pakeisti miesto patogumus į didesnį užpakalinį kiemą, kad būtų lengviau patekti į lauką. Užuot persikėlę toli, jie nusprendė pastatyti naują namą, kuriame būtų apsvarstyta nedidelio miesto aikštelės vidaus namų gyvenimo apribojimai. Projekto organizacinis principas buvo sukurti kuo daugiau lauko prieigų iš komunalinių teritorijų.

Vestuvių Koplyčia

Cloud of Luster

Vestuvių Koplyčia Blizgesio debesis yra vestuvių koplyčia, esanti vestuvių ceremonijų salėje Himeji mieste, Japonijoje. Dizainas bando šiuolaikinę vestuvių ceremonijos dvasią paversti fizine erdve. Koplyčia yra balta, debesies pavidalo, ištisai apjuosta išlenktu stiklu, atveriančia ją aplinkiniam sodui ir vandens baseinui. Kolonos yra viršuje, kaip didžioji dalis, kaip galvutės, sklandžiai jungiančios jas prie minimalistinių lubų. Koplyčios lizdas baseino pusėje yra hiperbolinė kreivė, leidžianti visai struktūrai atrodyti tarsi plūduriuojančiai ant vandens ir pabrėžti jos lengvumą.

Vaistinė

The Cutting Edge

Vaistinė „Cut Edge“ yra vaistinė, susijusi su kaimyninėje Daiichi bendrojoje ligoninėje Himeji mieste, Japonijoje. Tokio tipo vaistinėse klientas neturi tiesioginės prieigos prie produktų kaip mažmeninės prekybos vaistinėse; jo vaistus kieme paruoš vaistininkas, pateikęs gydytojo receptą. Šis naujas pastatas buvo skirtas skatinti ligoninės įvaizdį, pateikiant aukštųjų technologijų ryškų vaizdą pagal pažangiausias medicinos technologijas. Tai sukuria baltą minimalistinę, tačiau visiškai funkcionalią erdvę.

Flagmanų Parduotuvė

WADA Sports

Flagmanų Parduotuvė Švęsdama savo 30-metį, „WADA Sports“ persikelia į naujai pastatytą būstinę ir flagmanų parduotuvę. Parduotuvės vidus turi milžinišką elipsės formos metalinę konstrukciją, palaikančią pastatą. Žemiau elipsės formos, raketės gaminiai yra išlyginti specialiai tam skirtoje armatūroje. Raketės yra išdėstytos eilėmis ir yra lengvai paimamos po ranka. Aukščiau, elipsės forma yra naudojama kaip įvairių vertingų vintažinių ir modernių rakečių, surinktų iš visos šalies, ekspozicija, paverčianti parduotuvės interjerą rakečių muziejumi.

Biuras

The Duplicated Edge

Biuras „Duplicated Edge“ yra „Toshin“ palydovinės parengiamosios mokyklos, esančios Kavanišyje, Japonijoje, dizainas. Mokykla norėjo naujų priėmimo, konsultacijų ir konferencijų vietų siauroje 110 kv.m patalpoje su žemomis lubomis. Šis dizainas siūlo atvirą erdvę, pažymėtą aštriu trikampiu priėmimo ir informacijos skaitikliu, padalinančiu erdvę į funkcinius vienetus. Skaitiklis padengtas pamažu kylančia balto metalo lakštu. Šį derinį dubliuoja veidrodžiai galinėje sienos sienoje ir atspindintys aliuminio skydai ant lubų, praplečiantys erdvę į platesnius matmenis.