Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Tarptautinė Mokykla

Gearing

Tarptautinė Mokykla Debreceno tarptautinės mokyklos koncepcinė apskritimo forma simbolizuoja apsaugą, vienybę ir bendruomeniškumą. Skirtingos funkcijos atsiranda kaip sujungtos pavaros, paviljonai ant stygos, išdėstytos lanke. Dėl erdvės suskaidymo sukuriamos įvairios bendruomenės erdvės tarp klasių. Nauja erdvės patirtis ir nuolatinis buvimas gamtoje padeda studentams kūrybiškai mąstyti ir reikšti savo idėjas. Takai, vedantys į užmiesčio švietimo sodus ir mišką, užbaigia apskritimo koncepciją, sukurdami jaudinantį perėjimą tarp pastatytos ir natūralios aplinkos.

Privatus Gyvenimas

House L019

Privatus Gyvenimas Visame name buvo naudojama paprasta, bet sudėtinga medžiagų ir spalvų koncepcija. Baltos sienos, medinės ąžuolo grindys ir vietinis kalkakmenis vonios kambariams ir kaminams. Tiksliai pagamintos detalės sukuria jautrios prabangos atmosferą. Tiksliai sudaryta vizija lemia laisvai plūduriuojančią L formos gyvenamąją erdvę.

Biuras

Studio Atelier11

Biuras Pastatas buvo paremtas „trikampiu“ su stipriausiu originalios geometrinės formos vaizdiniu. Jei pažvelgiate žemyn iš aukštos vietos, galite pamatyti iš viso penkis skirtingus trikampius. Skirtingo dydžio trikampių derinys reiškia, kad „žmogus“ ir „gamta“ vaidina vietą, kur susitinka.

Gyvenamasis Namas

Tei

Gyvenamasis Namas Buvo vertinamas faktas, kad patogus gyvenimas po išėjimo į pensiją, išnaudojantis daugiausiai įkalnės šlaituose esančių patalpų, yra įprastu būdu. Norėdami įsisavinti turtingą aplinką. Tačiau šį kartą ne vilos architektūra, o asmeninis būstas. Tada pirmiausia mes pradėjome kurti struktūrą remdamiesi tuo, kad ji gali patogiai praleisti įprastą gyvenimą be nepagrįstumo visam planui.

Interjero Bendrosios Patalpos

Highpark Suites

Interjero Bendrosios Patalpos „Highpark Suites“ bendrosios zonos tiria vientisą miesto „Gen-Y“ gyvenimo būdo integravimą į ekologišką gyvenimą, verslą, laisvalaikį ir bendruomenę. Nuo wow faktoriaus fojė iki skulptūrinių dangaus aikščių, aktų salių ir linksmų posėdžių kambarių, šios poilsio zonos yra skirtos gyventojams naudoti kaip savo namų išplėtimą. Įkvėptas vientiso gyvenimo lauke lauke, lankstumo, interaktyvių akimirkų ir miesto spalvų bei faktūrų paletės, „MIL Design“ pastūmėjo ribas, kad sukurtų unikalią, tvarią ir holistinę bendruomenę, kurioje kiekvienoje erdvėje būtų atsižvelgiama į gyventojus ir atogrąžų aplinką.

Knygynas, Prekybos Centras

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knygynas, Prekybos Centras „Jato Design“ buvo pavesta tradicinį knygyną paversti dinamiška, daugiafunkcine erdve - būti ne tik prekybos centru, bet ir kultūros centru knygų įkvėptiems renginiams ir dar daugiau. Centrinis kauliukas yra „didvyrio“ erdvė, kurioje lankytojai persikelia į šviesesnio atspalvio medienai pritaikytą aplinką, patobulintą dramatiškais piešiniais. Žibintus primenantys kokonai kabo nuo lubų, o laiptai tarnauja kaip bendros erdvės, skatinančios lankytojus sustoti ir skaityti sėdint ant laiptelių.