Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Knygynas

Chongqing Zhongshuge

Knygynas Į knygyną įtraukdamas puikų Čongčingo kraštovaizdį, dizaineris sukūrė erdvę, kurioje lankytojai gali jaustis kaip žaviame Čongčinge skaitydami. Iš viso yra penki skaitymo sričių tipai, kiekvienas iš jų yra tarsi stebuklų šalis, turintis skiriamųjų bruožų. „Chongqing Zhongshuge“ knygynas vartotojams suteikė įmantresnės patirties, kurios jie negali įgyti pirkdami internetu.

Flagmanų Parduotuvė

Zhuyeqing Green Tea

Flagmanų Parduotuvė Geriant arbatą reikia ir palankios aplinkos, ir geros nuotaikos. Dizaineris pristato debesų ir kalnų motyvus laisvojo rašalo dažymo būdu, o uždaroje ribotoje erdvėje apibarsto porą gražių Kinijos peizažo paveikslų. Per pritaikytas funkcijų laikmenas dizaineris sukūrė jutimo patirtį vartotojams, o tai sukelia didžiulį jausmingą poveikį.

Viešbutis

Park Zoo

Viešbutis Be abejo, tai viešbutis, pagrįstas gyvūnų tema. Tačiau norėdami patraukti didelį dėmesį intensyviai konkurencingoje rinkoje, dizaineriai tiesiog nesukūrė žavių ir grakščių gyvūnų formos instaliacijų serijos. Pasinerdami į gilią meilę gyvūnams, dizaineriai pavertė viešbutį meno paroda, kurioje klientai gali stebėti ir pajusti realią situaciją, su kuria susiduria nykstantys gyvūnai.

Plaukiojantis Spa

Hungarosauna

Plaukiojantis Spa Svarbus investicijų aspektas yra planavimas, tvarumas ir išplėtimas. Prisitaikymas prie netikėtų ekonominių situacijų. Tai pasakytina ir apie kraštovaizdžio architektūrą bei architektūrinius elementus. Gydomojo vandens garų kamera, geriamojo kurorto vanduo ir baseinas, plaukiantis ežero paviršiuje, suteikia naujos kokybės pirtį, kuri gali būti tik čia, Hungarosauna. Pastatas turi kryžminę tiltinę siją su mediniu kolonos rėmu. Vienarūšiu būdu į medieną panaši statula iš vidaus ir išorės padengta medienos paviršiais kaip medžio kamienas.

Šeimos Parkas

Hangzhou Neobio

Šeimos Parkas Remiantis originaliu prekybos centro išdėstymu, Hangdžou Neobio šeimos parkas buvo padalytas į keturias pagrindines funkcines zonas, kiekvienoje iš jų yra kelios papildomos erdvės. Toks skirstymas buvo atliekamas atsižvelgiant į amžiaus grupes, vaikų interesus ir elgesį, tuo pat metu derinant pramogas, ugdymą ir poilsį vykdant tėvo ir vaiko veiklą. Dėl tinkamos apyvartos erdvėje tai tampa išsamiu šeimos parku, kuriame integruotos pramoginės ir švietimo veiklos.

Plaukimo Klubas

Loong

Plaukimo Klubas Į paslaugas orientuotas verslas derinamas su naujomis verslo formomis. Dizaineris eksperimentiškai integruoja pagalbines projekto funkcijas su pagrindiniu verslu, iš naujo optimizuoja pagrindines tėvų ir vaikų sporto treniruočių funkcijas, o projektą stato į išsamią plaukimo ir sporto ugdymo erdvę, integruodamas pramogas ir laisvalaikį.