Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Taburetė

Ydin

Taburetė Paprastos blokavimo sistemos dėka „Ydin“ kėdutes galite montuoti patys, nenaudodami specialių įrankių. Keturios vienodos kojos yra išdėstytos ne tam tikra tvarka, o betoninė sėdynė, veikianti kaip kertinis akmuo, viską palaiko savo vietose. Pėdos gaminamos iš laiptų gamintojo pagamintos medienos laužo, lengvai apdirbamos naudojant tradicinius medienos apdirbimo būdus ir galiausiai suteptos alyva. Sėdynė paprasčiausiai išformuota tvirtu pluoštu armuotu UHP betonu. Kitas 5 tvarumo argumentas yra tik 5 atskiriamos dalys, kurios turi būti supakuotos ir paruoštos išsiųsti galutiniams vartotojams.

Atšaldyto Sūrio Vežimėlis

Coq

Atšaldyto Sūrio Vežimėlis Patrick Sarran sukūrė sūrio vežimėlį „Coq“ 2012 m. Šio riedančio gaminio keistenybė sužadina pietų smalsuolių dėmesį, tačiau neklysta, pirmiausia tai yra darbo įrankis. Tai pasiekiama naudojant stilizuotą lakuoto buko struktūrą, uždengtą cilindrine raudona lakuota servetėle, kuri gali būti pakabinta šone, kad būtų parodytas brandintų sūrių asortimentas. Naudodamas rankeną krepšiui perkelti, atidarydamas dėžę, išstumdamas lentą, kad liktų vietos lėkštutei, sukdamas šį diską, kad supjaustytų sūrio dalis, padavėjas gali šį procesą paversti menku performanso meno kūriniu.

Atšaldytas Dykumos Vežimėlis

Sweet Kit

Atšaldytas Dykumos Vežimėlis Ši mobilioji vitrina desertams patiekti restoranuose buvo sukurta 2016 m. Ir yra naujausias K serijos gaminys. „Sweet-Kit“ dizainas atitinka elegancijos, manevringumo, tūrio ir skaidrumo reikalavimus. Atidarymo mechanizmas yra pagrįstas žiedu, besisukančiu aplink akrilo stiklo diską. Du suformuoti buko žiedai yra sukimosi takeliai, taip pat rankenos vitrinos atidarymui ir vežimėlio judėjimui aplink restoraną. Šios integruotos funkcijos padeda nustatyti aptarnavimo vietą ir išryškinti rodomus produktus.

Karšto Gėrimo Su Šviežiais Augalais Paslauga

Herbal Tea Garden

Karšto Gėrimo Su Šviežiais Augalais Paslauga Patrick Sarran sukūrė Žolelių arbatos sodą kaip unikalų daiktą Honkongo orientyrui „Landmark Mandarin Oriental“ 2014 m. Maitinimo vadovas norėjo vežimėlio, ant kurio galėtų atlikti arbatos ceremoniją. Šis dizainas pakartotinai naudoja kodus, kuriuos sukūrė Patrick Sarran savo K serijos vežimėliuose, įskaitant sūrio vežimėlį KEZA ir daugiafunkcį vežimėlį Km31, paveiktą Kinijos peizažo paveikslų.

Šampano Vežimėlis

BOQ

Šampano Vežimėlis BOQ yra ledo vonios vežimėlis, skirtas patiekti šampaną priėmimo vietose. Jis pagamintas iš medžio, metalo, dervos ir stiklo. Apskritimo simetrija sutvarko objektus ir medžiagas kaip neatsiejamą dizaino dalį. Standartinės fleitos laikomos vainiklapyje, galva žemyn, po balto dervos dėklu, apsaugotu nuo dulkių ir smūgių. Beveik gėlių kompozicija kviečia svečius sudaryti ratą, kad paragauti vertingo gėrimo. Bet visų pirma, tai yra efektyvus padavėjo sceninis aksesuaras.

Pakopinis Vežimėlis

Kali

Pakopinis Vežimėlis Šis žingsninis vežimėlis yra vienas iš QUISO prekės ženklo dizainerio K serijos elementų. Jis pagamintas iš gražiai pagamintos medžio masyvo. Dėl tvirtos ir atsargios konstrukcijos jis idealiai tinka patiekti alkoholį prie restorano stalo. Aptarnavimo saugumui ir elegancijai stiklai pakabinami iš pagalvėlės, buteliai imobilizuojami neslidžia danga, pramoniniai ratai turi sklandų ir tylų riedėjimą.