Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Žibinto Įrengimas

Linear Flora

Žibinto Įrengimas Linijinę florą įkvėpė skaičius „trys“ iš Bougainvillea, Pingtung County gėlės. Be trijų „Bougainvillea“ žiedlapių, matytų iš apačios, paveikslo variantai ir jų kartotiniai galėtų būti pastebimi skirtingais aspektais. Švęsdami 30-ąsias Taivano žibintų festivalio metines, Pingtung apskrities kultūros reikalų departamentas pakvietė apšvietimo dizaino dailininką Ray Teng Pai sukurti netradicinį žibintą, unikalų formos ir technologijos derinį, siunčiantį pranešimą apie festivalio paveldo pertvarkymą. ir sujungti jį su ateitimi.

Aplinkos Šviesa

25 Nano

Aplinkos Šviesa 25 „Nano“ yra meninis šviesos instrumentas, vaizduojantis efemeriškumą ir pastovumą, gimimą ir mirtį. Dirbdamas su „Spring Pool Glass Industrial CO., LTD“, kurios vizija yra sukurti sistemingą stiklo perdirbimo kilpą tvariai ateičiai, 25 „Nano“ idėjai įkūnyti pasirinko palyginti trapią burbulą kaip terpę, priešingai nei tvirtas stiklas. Instrumente šviesa mirga per visą burbulo ciklą, iškeldama į vaivorykštę panašią spalvą ir šešėlius į aplinką, sukurdama svajingą atmosferą aplink vartotoją.

Užduočių Lemputė

Linear

Užduočių Lemputė „Linear Light“ vamzdžių lenkimo technika yra plačiai naudojama transporto priemonių dalims gaminti. Skysčio kampinė linija yra realizuojama tiksliai kontroliuojant Taivano gamintojui, todėl reikia mažiausiai medžiagų, kad būtų galima sukurti lengvą, stiprią ir nešiojamą linijinę šviesą; idealiai tinka apšviesti bet kokį modernų interjerą. Tam pritaikomos šviesos diodų lustai, neliesdami mirgėjimo, su atminties funkcija, kuri įjungiama ankstesniu nustatytu garsumu. Linijinė užduotis yra sukurta taip, kad vartotojas galėtų ją lengvai surinkti, sudarytą iš netoksiškos medžiagos ir tiekiama su plokščia pakuote; daro viską, kad sumažintų poveikį aplinkai.

Darbo Vieta

Dava

Darbo Vieta „Dava“ sukurta atvirų kosminių biurų, mokyklų ir universitetų, kur svarbūs tylūs ir koncentruoti darbo etapai. Moduliai sumažina akustinius ir regos sutrikimus. Dėl savo trikampio formos baldai efektyviai naudoja erdvę ir suteikia galimybę pasirinkti įvairius išdėstymo variantus. Dava medžiagos yra WPC ir vilnos veltinis, kurie abu yra biologiškai skaidūs. Įskiepinė sistema pritvirtina abi sienas prie stalviršio ir pabrėžia gamybos ir tvarkymo paprastumą.

Išmanieji Baldai

Fluid Cube and Snake

Išmanieji Baldai „Hello Wood“ sukūrė lauko baldų seriją su intelektualiomis funkcijomis, skirtomis bendruomenės erdvėms. Įsivaizduodami viešųjų baldų žanrą, jie suprojektavo vizualiai patrauklius ir funkcionalius įrenginius su apšvietimo sistema ir USB lizdais, kuriems reikėjo integruoti saulės baterijas ir baterijas. Gyvatė yra modulinė struktūra; jo elementai yra kintami, kad tiktų nurodytai svetainei. „Fluid Cube“ yra fiksuotas įrenginys su stikliniu viršumi, kuriame yra saulės elementai. Studija mano, kad dizaino tikslas yra paversti kasdienius daiktus meiliais objektais.

Pietų Stalas

Augusta

Pietų Stalas „Augusta“ iš naujo interpretuoja klasikinį pietų stalą. Atstovaudamas prieš mus einančioms kartoms, atrodo, kad dizainas išaugs iš nematomos šaknies. Stalo kojos yra orientuotos į šią bendrą šerdį, siekdamos išlaikyti knygą atitinkantį stalviršį. Natūrali europinė riešutmedžio mediena buvo pasirinkta dėl jos išminties ir augimo prasmės. Mediena, kurią paprastai išmeta baldų gamintojai, naudojama problemoms spręsti. Mazgai, įtrūkimai, vėjas sudrebina ir nepakartojami sūkuriai pasakoja medžio gyvenimo istoriją. Medienos unikalumas leidžia šią istoriją išgyventi iš šeimos palikimo baldo.