Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Mobilioji Programa

DeafUP

Mobilioji Programa DeafUP pabrėžia švietimo ir profesinės patirties svarbą kurčiųjų bendruomenei Rytų Europoje. Jie sukuria aplinką, kurioje klausos profesionalai ir kurčiųjų studentai gali susitikti ir bendradarbiauti. Bendradarbiavimas bus natūralus būdas įgalinti ir motyvuoti kurčius žmones aktyviau, kelti savo talentus, išmokti naujų įgūdžių, skirtis.

Rankinės

Qwerty Elemental

Rankinės Kaip ir rašomųjų mašinėlių dizaino raida rodo perėjimą nuo labai sudėtingos vaizdinės formos prie švarios, išklotos paprastos geometrinės formos, „Qwerty-elemental“ yra stiprybės, simetrijos ir paprastumo įkūnijimas. Įvairių amatininkų pagamintos konstruktyvios plieninės dalys yra skiriamasis vizualinis gaminio bruožas, suteikiantis krepšiui architektonišką išvaizdą. Esminis krepšio ypatumas yra du rašomosios mašinėlės raktai, kuriuos pats gamina ir surenka pats dizaineris.

Moteriškų Drabužių Kolekcija

Macaroni Club

Moteriškų Drabužių Kolekcija Kolekcija „Macaroni Club“ yra įkvėpta XVIII amžiaus vidurio makaronų, siejančių juos su šiandienos priklausomais žmonėmis. Makaronai buvo terminas vyrams, kurie viršijo įprastas mados ribas Londone. Jie buvo XVIII amžiaus logotipų manija. Ši kolekcija siekia parodyti logotipo galią nuo praeities iki dabarties ir pati sukuria „Macaroni Club“ kaip prekės ženklą. Dizaino detalės yra įkvėptos 1770 m. „Macaroni“ kostiumų ir dabartinės mados tendencijos, pasižyminčios ypatingomis apimtimis ir ilgiu.

Svetainė

Tailor Made Fragrance

Svetainė „Siuvėjų kvepalai“ gimė iš Italijos kompanijos, kuri specializuojasi kuriant ir gaminant kvepalų, odos priežiūros, spalvotos kosmetikos ir namų kvepalų sektorius, patirties. „Webgriffe“ vaidmuo buvo remti klientų verslo strategiją, kuriant palankų prekės ženklo žinomumui palankų sprendimą, ir atidarius naują verslo skyrių, kurio tikslas buvo leisti vartotojams sukurti savo unikalius ir visiškai pritaikytus kvepalus, pradėti plataus pramonės augimo proceso žingsnį ir B2B pasiūlos segmentai.

Oro Kokybės Kontrolė

Midea Sensia AQC

Oro Kokybės Kontrolė „Midea Sensia AQC“ yra intelektualus hibridas, kuris namų interjerą sujungia ir su elegancija, ir su stiliumi. Jis suteikia humanizuotas technologijas ir naujoves naudodamas savybes, kontroliuodamas temperatūros ir oro kokybės valymą apšvietimu ir vaza iki kambario dekoro. Pagal „MideaApp“ ankstesnę sąranką gerovė pasiekiama naudojant jutiklių technologiją, kuri gali nuskaityti aplinką ir išlaikyti stabilią vietos temperatūrą ir drėgmę.

Autonominis Mobilusis Robotas

Pharmy

Autonominis Mobilusis Robotas Autonominis navigacinis robotas ligoninės logistikai. Tai produktų ir paslaugų sistema, skirta saugiai ir efektyviai pristatyti, sumažinant sveikatos priežiūros specialistų tikimybę susirgti, sulaikant pandemines ligas tarp ligoninės personalo ir pacientų (COVID-19 arba H1N1). Dizainas padeda tvarkyti ligoninių atvežimus lengvai pasiekiant ir saugant, naudojant nesudėtingą vartotojo sąveiką, naudojant draugišką technologiją. Robotikos vienetai turi galimybę savarankiškai judėti į vidaus aplinką ir turi sinchronizuotą srautą su panašiais vienetais, geba robotizuoti komandos bendradarbiavimą.