Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Sodas

Tiger Glen Garden

Sodas „Tiger Glen“ sodas yra kontempliacijos sodas, pastatytas naujame Johnsono meno muziejaus sparne. Ją įkvėpė kinų parabolė, vadinama „Tigro gleno trimis juokeliais“, kurioje trys vyrai įveikia savo sektantinius skirtumus, kad surastų draugystės vienybę. Sodas buvo suprojektuotas griežto stiliaus, japonų kalba vadinamas karesansui, kuriame sukurtas gamtos vaizdas su išdėstytais akmenimis.

Projekto pavadinimas : Tiger Glen Garden, Dizainerių vardas : Marc Peter Keane, Kliento vardas : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Sodas

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.