Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Juvelyrinių Dirbinių Kolekcija

Future 02

Juvelyrinių Dirbinių Kolekcija Projektas „Future 02“ yra juvelyrinių dirbinių kolekcija, turinti linksmą ir gyvą posūkį, įkvėptą apskritimo teoremų. Kiekvienas gabalas yra sukurtas naudojant kompiuterinio projektavimo programinę įrangą, visiškai ar iš dalies sukurtą naudojant selektyvinį sukepinimą lazeriu ar plieno 3D spausdinimo technologiją, o rankomis baigtas naudojant tradicines sidabro kalimo technologijas. Kolekcija semiasi įkvėpimo iš apskritimo formos ir yra kruopščiai sukurta taip, kad vizualizuotų Euklido teoremas į nešiojamojo meno modelius ir formas, tokiu būdu simbolizuodama naują pradžią; išeities taškas į jaudinančią ateitį.

Tranšėjos Kailis

Renaissance

Tranšėjos Kailis Meilė ir universalumas. Graži istorija, išspausdinta audinyje, siuvama ir suplanuota šio tranšėjos paltai kartu su visais kitais kolekcijos drabužiais. Šio kūrinio unikalumas neabejotinai reiškia miesto dizainą, minimalistinį prisilietimą, tačiau, kas čia tikrai stebina, veikiau gali būti jo universalumas. Prašau tiesiog užmerkite akis. Pirmiausia turėtumėte pamatyti rimtą žmogų, einantį į jos rimtą darbą .. mėlyną darbą. Dabar papurtykite galvą ir tik priešais jus pamatysite parašytą mėlyną tranšėjos paltą su magnetiškomis mintimis. Parašyta ranka. Su meile, priekaištauti!

Sulankstomi Akiniai

Blooming

Sulankstomi Akiniai „Sonja“ akinių dizainą įkvėpė žydinčios gėlės ir ankstyvieji akinių rėmeliai. Derindamas organines gamtos formas ir akinių rėmelių funkcinius elementus, dizaineris sukūrė konvertuojamą daiktą, kuriuo lengvai galima manipuliuoti, suteikiant keletą skirtingų išvaizdų. Produktas taip pat buvo suprojektuotas su praktiška lankstymo galimybe, užimant kiek įmanoma mažiau vietos krepšyje. Lęšiai gaminami iš lazeriu pjaustyto plexiglass su orchidėjų gėlių atspaudais, o rėmeliai gaminami rankiniu būdu, naudojant 18 k auksu dengtą žalvarį.

Daugiafunkciai Auskarai

Blue Daisy

Daugiafunkciai Auskarai "Daisy's" yra sudėtinės gėlės su dviem gėlėmis, sujungtomis į vieną, vidinę ir išorinę žiedlapių dalis. Tai simbolizuoja dviejų, vaizduojančių tikrąją meilę arba aukščiausią ryšį, susipynimą. Dizainas susilieja su ramunėlių gėlės unikalumu, todėl dėvėtojui „mėlyną ramunę“ ji gali būti nešiota įvairiais būdais. Žiedlapių mėlynos safyro pasirinkimas turi pabrėžti vilties, noro ir meilės įkvėpimą. Geltoni safyrai, pasirinkti dėl centrinio gėlių žiedlapio, pritraukia dėvėti džiaugsmą ir pasididžiavimą, suteikdami visišką ramumą ir pasitikėjimą savimi, demonstruodami savo eleganciją.

Pakabukas

Eternal Union

Pakabukas Profesionalios istorikės Olgos Yatskaer amžinoji sąjunga, nusprendusi tęsti naują papuošalų dizainerio karjerą, atrodo paprasta, tačiau kupina prasmės. Kai kurie jame rasdavo keltų papuošalų ar net Heraklio mazgą. Kūrinys vaizduoja vieną begalinę formą, kuri atrodo kaip dvi tarpusavyje sujungtos formos. Šis efektas sukuriamas per tinklelį primenančias linijas, išgraviruotas per kūrinį. Kitaip tariant - abu yra sujungti kaip vienas, o vienas yra dviejų jungtis.

Juvelyrikos Kolekcija

Ataraxia

Juvelyrikos Kolekcija Derinant su mada ir pažangiomis technologijomis, projekto tikslas - sukurti juvelyrinius dirbinius, kurie senus gotikos elementus galėtų paversti nauju stiliumi, aptariant tradicijos galimybes šiuolaikiniame kontekste. Susidomėjęs tuo, kaip gotikinės vibracijos daro įtaką auditorijai, projektas bando išprovokuoti unikalią individualią patirtį žaismingai bendraudamas, tyrinėdamas santykį tarp dizaino ir dėvinčių asmenų. Sintetiniai brangakmeniai, kaip žemesnio lygio ekologinio atspaudo medžiaga, buvo supjaustyti į neįprastai lygius paviršius, kad būtų suteikta jų spalva ant odos ir sustiprinta sąveika.