Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Maistas

Drink Beauty

Maistas „Drink Beauty“ yra tarsi graži brangenybė, kurią galite išgerti! Mes padarėme dviejų objektų, kurie buvo naudojami atskirai su arbata, derinį: roko saldainius ir citrinos griežinėlius. Šis dizainas yra visiškai valgomas. Pridėjus citrinos griežinėlių prie saldainių struktūros, jos skonis tampa neįtikėtinai geresnis, o maisto vertė padidėja dėl citrinos vitaminų. Dizaineriai tiesiog pakeitė lazdeles, prie kurių buvo pridėti saldainių kristalai, su gabalėliu džiovintos citrinos. „Drink Beauty“ yra išbaigtas modernaus pasaulio pavyzdys, kuris sujungia grožį ir efektyvumą.

Gėrimas

Firefly

Gėrimas Šis dizainas yra naujas kokteilis su „Chia“, pagrindinė mintis buvo suprojektuoti kokteilį, kuris turi keletą skonio fazių. Šis dizainas taip pat būna skirtingų spalvų, kurias galima pamatyti esant juodai šviesai, todėl jis tinkamas vakarėliams ir klubams. „Chia“ gali sugerti ir išsaugoti bet kokį skonį ir spalvą, todėl gamindamas kokteilį su „Firefly“ žingsnis po žingsnio gali patirti skirtingus skonius. Šio produkto maistinė vertė yra didesnė, palyginti su kitais kokteiliais, ir tai daroma dėl aukštos „Chia“ maistinės vertės ir mažai kalorijų. . Šis dizainas yra naujas gėrimų ir kokteilių istorijos skyrius.

Kapsulė

Wildcook

Kapsulė „Wild Cook“ kapsulė yra įvairių natūralių ingredientų kapsulė, skirta rūkyti maistą ir sukurti skirtingus skonius bei kvapus. Dauguma žmonių mano, kad vienintelis būdas rūkyti maistą yra deginant įvairių rūšių medieną, tačiau tiesa yra tai, kad jūs galite gaminti savo maistą rūkytą daugybe medžiagų ir sukurti visiškai naują skonį ir kvapą. Dizaineriai suprato skonio skirtumus visame pasaulyje, todėl šis dizainas yra visiškai lankstus, kai kalbama apie jo pritaikymą įvairiuose regionuose. Šios kapsulės yra išmaišytos ir iš atskirų ingredientų.

Garbanojimo Geležis

Nano Airy

Garbanojimo Geležis Nano orui garbanojimo geležyje naudojama novatoriška neigiamų jonų technologija. Ilgą laiką išlaiko lygią tekstūrą, švelniai blizgantį garbanojimą. Garbanojimo vamzdis buvo padengtas nanokeramine danga, jis atrodo labai lygus. Jis švelniai ir greitai garbanoja plaukus šiltu neigiamų jonų oru. Palyginus su garbanojimo geležimis be oro, jūs galite baigti minkštesne plaukų kokybe. Pagrindinė produkto spalva yra minkšta, šilta ir grynai matinė balta, o akcento spalva yra rožinis auksas.

Plaukų Tiesintuvas

Nano Airy

Plaukų Tiesintuvas „Nano“ orinis tiesinimo lygintuvas nanokeramines dangų medžiagas derina su novatoriška neigiamos geležies technologija, kuri švelniai ir glotniai suteikia plaukams tiesią formą. Dėl magneto jutiklio, esančio dangtelio ir korpuso viršuje, prietaisas automatiškai išsijungia, kai dangtelis yra uždarytas, o tai yra saugu nešiotis. Kompaktišką kėbulą su įkraunama belaidžiu USB dizainu lengva laikyti rankinėse ir nešiotis, padedant moterims išlaikyti elegantišką šukuoseną bet kur ir bet kada. Balta ir rožinė spalvų schema suteikia prietaisui moterišką charakterį.

Pietų Dėžutė

The Portable

Pietų Dėžutė Maitinimo pramonė klesti, o išsikraustymas tapo šiuolaikinių žmonių būtinybe. Tuo pačiu metu susidarė ir daug šiukšlių. Daugybė patiekalų dėžių, naudojamų maistui laikyti, gali būti perdirbamos, tačiau plastikiniai maišeliai, naudojami maisto pakuotėms pakuoti, iš tikrųjų nėra perdirbami. Siekiant sumažinti plastikinių maišelių naudojimą, patiekalų dėžutės ir plastiko funkcijos derinamos kuriant naujas priešpiečių dėžutes. Ryšulio dėžutė paverčia jos dalį rankena, kurią lengva nešiotis, ir joje gali būti integruotos kelios miltų dėžės, žymiai sumažinant plastikinių maišelių naudojimą miltų dėžėms pakuoti.